Over ons

Motorolie gaat gerust vijf keer over de kop, als u het aanschaft bij een tankstation of bij de autodealer. Onze missie is om motorolie te verkopen tegen marktconforme prijzen, waarbij het ons steeds vaker lukt om de goedkoopste van Nederland te zijn.

Contact opnemen

In 2014 zijn we in de Betuwe begonnen met de verkoop van motorolie. We hebben contracten afgesloten met leveranciers van Castrol en Shell en verkochten aan particulieren en aan autobedrijven.

Sinds 2016 hebben we ervoor gekozen om online te gaan verkopen en hebben we DirectOil.nl gelanceerd. Tevens is ons assortiment sinds die tijd uitgebreid met een tiental andere merken.

Maandelijks breiden wij het assortiment verder uit. Mocht u een artikel missen op onze site, neem gerust contact op, dan kijken we wat de mogelijkheden zijn!

Verkoop vanuit huis

Ons magazijn is een groot deel van de dag onbemand. Daarom verkoopt DirectOil vanuit huis en niet vanuit het magazijn. Dit betekent dat we ook ’s avonds beschikbaar zijn voor het afhalen van motorolie. De motorolie is van maandag tot en met zaterdag af te halen, wel ontvangen we graag een bericht voordat u komt, zodat we de olie kunnen meenemen vanuit ons magazijn. Het ontbreken van een showroom zorgt ervoor dat onze olie nog goedkoper kan zijn. Onze olie is afkomstig uit Nederlandse, Belgische en Duitse fabrieken. Sommige Castrol-oliën die wij importeren via de Castrol-fabriek in Gent zijn geproduceerd in Italië.

Webshop bekijken