Webwinkelkeurmerk

geenkeurmerk
Contact opnemen

Wij zijn niet aangesloten bij een webwinkelkeurmerk.
De honderden euro’s die we daarmee besparen gebruiken we om de goedkoopste aanbieder te blijven.

De reden is dat wij alle voordelen die een keurmerk biedt zelf hebben georganiseerd.
Dit houdt in:
– U bij ons kunt betalen met betaalmiddelen zoals Paypal en Creditcard, waarmee u een garantie heeft en uw geld terugkrijgt als u niets geleverd krijgt. Dit laatste zal overigens niet voorkomen, als wij via de track&trace code zien dat een pakket niet aankomt sturen wij u na 5 dagen een nieuw pakket. U kunt ook achteraf betalen via Afterpay.
– U bij ontevredenheid altijd uw bestelling kunt terugsturen waarbij u het orderbedrag op de dag van ontvangst terugkrijgt. Als u de bestelling terugbrengt krijgt u uw geld direct terug.
– Een keurmerk zorgt voor duidelijkheid over verzendkosten, bedenktijd en privacy. De eerste twee zaken vindt u helder in de Footer onderaan onze website. Wat betreft privacy zijn wij klant van Mijnwebwinkel. Zij hebben een team wat er 24u per dag mee bezig is dat de privacy op meer dan 42.000 websites, waaronder Directoil.nl, is gewaarborgd volgens de AVG (Algemene verordening gegevensbescherming) die geldt sinds 25 mei 2018. Zelf gebruiken wij uw gegevens alleen voor het klaarmaken van de bestelling, u ontvangt geen nieuwsbrieven of andere vormen van reclame.
– Een keurmerk heeft een geschillencommissie bij grote meningsverschillen tussen een website en een klant. Wij hebben in de afgelopen jaren geen enkel meningsverschil gehad waarbij de klant ontevreden was met onze geboden oplossing. In het theoretische geval dat u er met ons niet uitkomt dan kunt u contact opnemen met Mijnwebwinkel.
– Onze webwinkel voldoet aan alle juridische eisen waarbij er voor de consumenten geen addertjes onder het gras zitten. Alles is transparant weergegeven in onze Algemene voorwaarden. De website is beveiligd met een SSL-beveiliging, wat te zien is aan het slotje in de adresbalk.
– Wij zijn altijd bereikbaar per mail of telefoon. En niet alleen dat, wij zijn ook fysiek bereikbaar. U kunt bij ons langskomen als u dat wenst.