Verzending

dhl&postnl logo
Contact opnemen

Wij hebben contracten met de postbedrijven DHL en PostNL. Vanaf 100 euro is de verzending gratis. Voor verzending heeft u de volgende drie opties:

1. Verzending binnen 1 werkdag.
Dit betekent dat uw bestelling, mits op een werkdag voor 16 uur geplaatst, de volgende dag bij u wordt bezorgd. Uw bestelling wordt bezorgd door PostNL of DHL, afhankelijke welke bezorger het snelst bij ons langskomt.

2. Verzending binnen 2 werkdagen.
Wij geven uw bestelling mee met DHL, dat scheelt u €0,50 verzendkosten. Omdat DHL ééns per twee dagen onze pakketten ophaalt, bestaat de kans dat uw pakket een dag later geleverd wordt, maar dus altijd binnen 2 werkdagen.

3. Verzending naar een DHL-parcelpoint
Wij geven uw bestelling mee met DHL, en DHL bezorgt dit op het dichtstbijzijnde pakketpunt. Dit is €1 goedkoper en gebeurt altijd binnen 2 werkdagen.Indien gewenst kunt u in de opmerkingen een voorkeur voor een ophaalpunt aangeven.

Bestelt u op een werkdag voor 16.00 uur, dan verzenden we het dezelfde dag.
Bestelt u tussen 16.00 en 18.00 en wilt u het toch graag de volgende dag in huis hebben? Neem dan even telefonisch contact met ons op (06-29730273), dan kunnen we u vertellen of we nog verzendmogelijkheden hebben die dag.